Het (her)inrichten van een woning of ruimte is heel persoonlijk. Laten we onder het genot van een kop koffie eens kijken of het klikt. 

Werkwijze

Een adviestraject begint met het in kaart brengen van uw wensen tijdens een oriënterend gesprek. Ter voorbereiding op dit vrijblijvende gesprek is het van belang dat u zo veel mogelijk informatie verzamelt. Denk aan bouwtekeningen, plattegronden of sfeerbeelden uit tijdschriften of van het internet. Aan de hand van dit materiaal en uw uitgesproken wensen kan ik aangeven wat ik voor u kan betekenen en welke ideeën ik erbij heb.

Bent u enthousiast? Mijn netwerk van leveranciers en professionals gaat aan de slag met het uitvoeren van mijn adviezen. Desgewenst bemiddel ik hierin, dat is geen probleem! Ook ga ik, indien gewenst, graag met u mee om een leverancier of showroom te bezoeken.

Contactgegevens

‘s-Gravenzandseweg 87 | 2671 JK | Naaldwijk
06-26760700 | info@interieurstyling-westland.nl